Selecteer een pagina

Bloggen… Ik?

Ja, zo begon het voor mij om de eerste stappen te zetten op mijn stukje internet.

Al geruime tijd had ik het gevoel iets te willen doen met mijn ervaringen en “ontdekkingen”. Tegen mijn omgeving zei ik dan ook en zo kwam mijn zus met het idee om te gaan bloggen. Nu is het schrijven van een blog niet nieuw in onze familie, want wie mij kent weet dat mijn zus al een ervaren blogster is en twee keer in de maand de maanstand uitlegt en wat dat met ons aardelingen kan doen. Ben je geïnteresseerd hierin en in Astrologie, neem dan eens een kijkje op haar site: www.astraya.nl .

Maar ik een blog schrijven? Wat moet ik dan schrijven? Bianca blogt op Bianca's WereldZitten mensen daarop te wachten? Maar dan ga je je kennis over blogs verbreden en zie je wat er zoal op het wereldwijde web wordt gezet. En zo las ik ook op zo’n blog dat de schrijfster zichzelf hetzelfde had afgevraagd. Ze besloot haar blog en uitleg met de woorden: gewoon doen! Want er is ook voor jou een stukje internet beschikbaar.

Deze woorden gaven de doorslag! Waarom niet proberen en kijken of ik het leuk vind en of anderen mensen het leuk vinden om te lezen. Dus wilde ik wel wat op het wereldwijde web gooien… uhm… daar moet je iets meer voor doen. Een leuke website schijnt daarbij te horen.

Nou dat is ook gelukt en de eerlijkheid gebiedt me te vermelden dat ik ook daar hulp heb gehad van zus. Tja, ik heb “ongeduld” als tweede naam en zus “duizendpoot”. 😉

En zo is het gekomen wat ik zelf nooit had gedacht: ik en bloggen. Hopelijk vind je het leuk om het te lezen en kom je de volgende keer weer terug.

Tot de volgende keer!

Groetjes, Bianca