Selecteer een pagina

Lekker dan! Vertraging! We beginnen weer goed, hopelijk blijven stoeprandjes, gladde oppervlakten en afgronden me dit jaar gespaard! En hoor je me hier verder niet over. ?

Maar wat een bumper als je om 4.50 uur op Schiphol aankomt. Je kijkt op het grote bord om te checken waar je de koffers kunt inchecken. En je ziet in rode letter “delayed” achter jouw vlucht staan. Lekker dan!

Wat was er ook alweer met die Saturnus? Loopt die sinds woensdag 18.09.19 vooruit of toch achteruit? Als zus hier weer over uitweidt?, moet ik beter opletten. Sorry, Karin (Astraya Astrologie). Zeker met een vlucht voor de boeg. Saturnus laat zeker op deze vlucht zijn welbekende stempel (vertraging dus) achter!

Een vlucht naar een nieuwe vakantiebestemming die gepland stond voor 7.20uur, maar pas om 9.25uur begon. Zo jammer van het begin, maar we blijven positief en vooral rustig. Want Karin (Astraya) schreef ook in haar laatste blog over de volle maan, dat je de zee niet kunt duwen, nou een vliegtuig ook niet… haha… Dus alleen rustig afwachten is de enige optie. En hey, we hebben vakantie! Koffers zijn inmiddels ingecheckt, kop koffie staat uitdagend dampend voor me. Nee, daar waag ik me de eerste minuten nog niet aan. Mijn lief zit naast me te lezen en pakt om de paar minuten zijn telefoon om te checken hoe en wat de vertraging nou te weeg heeft gebracht. Ja, nieuwsgierig zijn we altijd al geweest! Om zelf op dit tijdstip even van het geroezemoes af te sluiten, doe ik mijn earplugs in (met noise cancelling) en zet een stukje muziek op. Deze remmídemmie, zoals mijn vader vroeger sommige keuzes in de muziek van zus en mij noemde, brengt me weer aan het schrijven. Ok, AC/DC is voor nu even te veel en ook Meatloaf met Ellen Foly willen teveel op dit tijdstip. Dus we swipen door naar Steve Winwood, met zijn swingende nummer “Higher Love”. Heerlijk! Het originele van Steve heeft toch mijn voorkeur boven de uitvoering van Kygo met Whitney Houston.

Ja, ik weet het, het is lang geleden dat ik wat van me heb laten horen. En er is me ook al menigmaal gevraagd of ik gestopt was met bloggen. Maar nee, de intentie was er steeds. Maar de tijd ging te snel. Tevens gebiedt de eerlijkheid me ook om te zeggen dat als je gewend bent om 32 uur te werken, dan een paar weken van 40 uur er best inhakken. Dan heb ik geen zin meer om ’s avonds nog achter mijn laptop te gaan zitten.

Nu dus vakantie! Een welverdiende vakantie! De reden van de vertraging is dat de purser zoek is. De purser zoek? Heeft hij/zij in Amsterdam wat leukers gevonden dat een vlucht? Of was het een slechte Google- vertaling van de piloot? De reis gaat in ieder geval naar Sicilië. Volgens de kenners is er veel te zien. Dus of we aan een week genoeg hebben, moeten we gaan meemaken.

Terwijl ik dit post, zijn we alweer terug van onze heerlijke vakantie op Sicilië. En kan ik schrijven dat een week veel te kort is om Sicilië te verkennen. Het is zo’n uitgestrekt eiland! Dus ik denk dat we nog wel een keer teruggaan. Tevens moet ik met weemoed bekennen dat het vakantiegevoel ook al weer is verdwenen. Gelukkig hebben we de foto’s nog!

Tot de volgende keer!

Groetjes, Bianca