Selecteer een pagina

bianca janssen younique make up

Nee, met deze titel wil ik niet beweren dat ik nooit te laat kom. 😉 Maar er zijn zo van die dingen in het leven waar het nooit te laat voor is.

Zo kan ik nu vertellen dat ik mijn 30ste verjaardag niet heb gevierd. Eén van de redenen hiervoor was dat ik vóór mijn 30ste bepaalde doelen had gesteld of iets had willen bereiken. Dat zat in mijn hoofd, natuurlijk! Een aantal van die doelen of wensen heb ik, ook nu ik 50 ben, niet gehaald of bereikt. Maar ben ik er minder om of ben ik er ongelukkig door? Nee, zeker niet!

Maar zo zijn er ook dingen die heel goed later kunnen worden gedaan. In mijn omgeving heb ik een paar mensen die op latere leeftijd (57 en 62 jaar) voor het eerste hebben gevlogen! Mijn moeder die toen 57 was, wil eigenlijk niet meer op een andere manier op vakantie. Toen de reis een keer naar Antwerpen ging en we daarvoor de trein namen, was ze in eerste instantie teleurgesteld ;-). Van de andere hoor ik binnenkort hoe ze het heeft ervaren.

In mijn laatste blog heb ik heb aangegeven dat ik met wat nieuws wilde beginnen. Nou, ik ben het begonnen! Zo ben ik in juni gestart als Presenter van het high end make up merk Younique. Er is me al een paar keer gevraagd hoe ik hier aan gekomen ben. En eigenlijk is dat bij toeval. Sommige zullen zeggen dat toeval niet bestaat en dit met een reden op mijn pad is gekomen. Maar zo kwam ik op Facebook een filmpje van iemand tegen die er gezellig over babbelde. Deze Presenter liet toen zien hoe ze een oogschaduw aanbracht en zo een ooglook creëerde. Deze vrouw ben ik gaan volgen en toen zag ik ook mevrouw twee, deze twee dames heb ik een tijdje gevolgd via Facebook. Zij komen dagelijks een half uurtje of een uurtje live. Zij vertellen dan wat over de producten en laten zien hoe een kleur uitvalt, hoe het gezicht wat meer vorm te geven is of hoe een zongekust tintje in het gezicht wordt aangebracht. Als kijker kun je interactief meedoen door een commentaar te schrijven. Waar zij dan weer live op reageren. Langzaam aan is het bij de twee dames een gezellig onderonsje geworden en wordt er allang niet meer alleen over make up gesproken. Bij mevrouw nummer één is iedere volger inmiddels niet alleen fan van Younique, maar ook verslaafd geraakt aan gedroogde en/of gechocolateerde vruchten. Een aantal mensen in mijn omgeving heb ik ook al aangestoken met deze lekkernijen. 😉

Lashes wimpersNu komt ongetwijfeld de vraag wanneer ik zelf live ga. Nou dat vind ik best eng! Foto’s op Facebook of Instagram, dat is inmiddels gewoon. Maar om zelf live te gaan… misschien een keer samen met mijn zus? Wie weet en als het niet deze week is, dan misschien volgende maand, want het is nooit te laat! Ik hou jullie op de hoogte.

Mocht je intussen nieuwsgierig zijn geworden naar de gezichtsverzorging en make up van Younique, volg me dan op Facebook en Instagram. Zeker de acties ga ik daarop delen en die zijn absoluut interessant! Of kijk op mijn website www.biancajanssen.nl. Daar staat een knop “shoppen met Bianca”, dan kom je ook op de site van Younique waar nu een mooie actie loopt als je kennis wil  maken met het merk. Heb je vragen, stel ze me en ik help je met een kleur of met tips.

Ook wil ik graag weten of jij doelen hebt of wensen? Heb je deze al kunnen waar maken voor jezelf? Of ben je er nog niet zeker van? Ik lees/hoor het graag.

En weet dat het nooit te laat is. 😉

Lieve groeten, Bianca